Richard Hammond op bezoek in de werkplaats in Bladel.

Er staan tegenwoordig maar weinig inhoudelijke berichten op Facebook. Vaak zijn het berichten van mensen die denken dat ze iets kunnen winnen als ze iets “liken en delen”. Tja, hoe dom kun je zijn, denk ik (John van Alphen) dan. Vandaar dat ik ook mijn Facebook profiel leeg gehaald heb, maar nog niet verwijderd, omdat ik zodoende (als beheerder) nog gebruik kan maken van de Popeye tractorpulling team facebook pagina. En zo kan ik dan via die Facebookpagina een link plaatsen naar deze website van Team Popeye. Zo ook naar dit bericht.

Tijdens het surfen op het internet kom je soms een leuke video tegen. Zo kwam ik een leuke oude video tegen op youtube, waar Richard Hammond (bekend van oa. Top gear) op bezoek was in de werkplaats van het Popeye tractorpulling team. Het zal omstreeks 1998 zijn geweest, dat Richard Hammond op bezoek was en een interview deed met Jan van Alphen in de werkplaats, terwijl de tractor weer gereed gemaakt werd voor een volgende wedstrijd. Vandaar dat Richard ook zijn overall had meegenomen.

“Stay tuned”